O nouă ofertă pentru Simona Halep. Cine vrea să îşi asocieze numele cu cea mai bună jucătoare de tenis din România

O nouă ofertă pentru Simona Halep. Cine vrea să îşi asocieze numele cu cea mai bună jucătoare de tenis din România

Cu doar câteva zile înaintea marelui meci cu Franţa, din semifinalele Fed Cup, o companie românească îi face 'ochi dulci' Simonei Halep în speranţa unei colaborări viitoare.

Luni, directorul Loteriei Române, Alexandru Croitoru, a anunţat că vrea să se asocieze cu cea mai bună jucătoare de tenis din ţară.

"Am luat deja în calcul acest aspect. Este necesar un nume important pe care să-l ai ca imagine. Primul care mi-a venit în minte este cel al Simonei Halep. Ea e sportiva numărul 1 a României în momentul de faţă, pot spune că e un simbol pentru ţara noastră. Sunt mândru că sunt contemporan cu ea! Dacă va fi, aş alege-o pe Simona cu ochii închişi. A plecat de jos, a muncit enorm şi este un exemplul de urmat pentru toţi tinerii din ziua de azi care vor să facă performanţă în sport. Seriozitatea şi ambiţia pe care ea le dovedeşte, chiar dacă la ora asta are o avere de câteva zeci de milioane de euro, sunt un etalon. Vrea să fie cea mai bună, a câştigat Roland Garros, acum vrea şi al doilea trofeu de Grand Slam, ceea ce e namaipomenit. Ar fi perfect pentru noua imagine a Loteriei", a spus Croitoru pentru Fanatik.ro.

In acest moment,  în afară de sponsorul tehnic, Nike, care-i oferă 1,7 milioane de euro anual, Simona mai are contracte de reprezentare cu companii precum Dedeman, Dorna, Hublot, Banca Transilvania, Rexona, Wilson si Mercedes.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: