O legendă tratată mizerabil: ce păţit marele Gabriel Omar Batistuta când a intrat în vestiarul Argentinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Omar Batistuta
Gabriel Omar Batistuta

„Pumele“ traversează o perioadă critică, ocupând doar locul 5 în preliminariile Mondialului din 2018. Dincolo de probleme fotbalistice, jucătorii argentinieni de acum au şi mari carenţe de educaţie.

Gabriel Omar Batistuta (78 de selecţii, 56 de goluri) a fost printre marii atacanţi din istoria fotbalului. Un vârf care era în stare să înscrie cu stângul, cu dreptul şi cu capul, jocul său fiind o încântare.

Acum, „Bati-gol“ are 48 de ani şi cochetează cu meseria de comentator TV, fiind prezent în această calitate la mai multe turnee. Într-un interviu acordat Tyc Sports şi preluat de gsp.ro, fostul internaţional argentinian a povestit tratamentul oribil de care a avut parte când a intrat în vestiarul echipei naţionale.

Ce a spus?

„Am intrat în vestiar să dau bună ziua, doar că jumătate dintre jucători m-au ignorat, pur şi simplu. M-aşteptam măcar să răspundă la salut, şi nu pentru că eu sunt Batistuta. Am îmbrăcat acest tricou. Cred că de vină e schimbarea de generaţii. N-am nimic în comun cu aceşti băieţi, dar pe vremea mea ştiam ce înseamnă respectul şi eram mai umili. Ne comportam ca nişte oameni comuni, ca unii dintre ei, şi lumea percepea imediat acest lucru“, a spus Batistuta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite