Nu plăteşte, dar vorbeşte: Ce a putut să facă Ionuţ Negoiţă după ce Dinamo a fost umilită în cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă crede că neplata salariilor cu lunile e ceva normal
Ionuţ Negoiţă crede că neplata salariilor cu lunile e ceva normal

Ionuţ Negoiţă e imaginea perfectă a investitorului din fotbalul românesc: e de negăsit, când trebuie să dea salariile, şi cu gura mare, când echipa merge prost.

Dinamo a fost salvată de la insolvenţă de Ionuţ Negoiţă, însă acesta e pe cale să ducă echipa spre dezastru din punct de vedere sportiv, după ce a salvat-o financiar. 

Ce-i drept, între timp, şi din punct vedere financiar s-a instaurat un dezastru la club, cu salarii neplătite şi jucători în pragul disperării. Rezultatul acestui management tipic românesc? Dinamo e pe penultimul loc în play-out, poziţie care duce în „B“, şi tocmai a fost spulberată de FCSB, acasă, în turul semifinalelor Cupei României.

Şi, având în vedere că pentru managerul român mai mereu alţii sunt de vină, Ionuţ Negoiţă a avut tupeul de a vorbi la Digi Sport, făcându-şi praf echipa, în stilul lui Gigi Becali.

Ce a spus Ionuţ Negoiţă?

*Pe partea fotbalistică mă doare rezultatul. Înainte să plângă Grigore sau să fie supăraţi ceilalţi, trebuie să se concentreze pe fotbal, nu să facă greve sau alte lucruri care nu prea se fac de profesionişti... 

*Am văzut multe la viaţa mea, toată lumea are pretenţii, vor salarii la zi şi cât mai mari, dar la rezultate, dacă se poate, să le trecem la şi altele. 

*În play-out nu suntem chiar din vina mea, că bugetul a fost de play-off. Putem pasa responsabilitatea aşa de la unul la altul...

*Mihai Popescu e a nu ştiu câta oară când cade în fund, dar el e lider la revolte, mereu iese în faţă. Mai sunt vreo doi ca el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite