Neymar, ultimul meci la Barcelona? Ce a spus Pique despre plecarea colegului său la PSG. Incident neplăcut la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din lumea fotbalului susţin că plecarea lui Neymar de la Barcelona se poate materializa în această săptămână.

Ceea ce ar însemna că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, brazilianul a jucat pentru ultima dată într-un meci Barcelona – Real Madrid. 

La Miami, în cadrul International Champions Cup, catalanii şi-au învins rivala din Madrid cu 3-2 (Messi 3, Rakitici 7, Pique 50 / Kovacici 14, Asensio 36). 

Neymar a fost titular, a jucat 73 de minute şi a dat două pase de gol pentru Rakitici şi Pique. 

La finalul meciului, Sergio Ramos a spus: „Am făcut schimb de tricouri cu Neymar şi sper să fie ultima oară când fac acest lucru cu el la Barcelona“.

Bătaie la antrenament

Un alt episod care indică iminenta plecare a lui Neymar de la Barcelona s-a petrecut la antrenamentul de joi. Atunci, brazilianul a avut o altercaţie cu Nelson Semedo, luat în această vară de la Benfica. Neymar a fost potolit cu greu de colegi şi a şutat nervos în mingile din jurul său, totul fiind filmat de suporteri.

Neymar nu ştie ce să facă. Trebuie să vadă dacă vrea să câştige mai mulţi bani sau trofee. Gerard Pique fundaş Barcelona  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite