Neagu loveşte şi pe Facebook: Postare de mii de like-uri după victoria electrizantă a României la Mondiale

Neagu loveşte şi pe Facebook: Postare de mii de like-uri după victoria electrizantă a României la Mondiale

Cristina Neagu, 40 de goluri în cele patru meciuri în care a ajucat până acum la Mondiale

Cristina Neagu (31 de ani) era foarte aproape de a rata Mondialul din cauza accidentării suferite în decembrie 2018, dar acum e vedeta turneului!

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Neagu e, fără îndoială, printre cele mai bune handbaliste din istorie! Ultima confirmare în acest sens a venit acum, în Japonia, la această ediţie a Mondialului.
 
Românca a abordat turneul final doar cu câteva meciuri în picioare, însă, chiar şi aşa, face furori la Kumamoto! Trimisă pe teren cu Spania, Senegal, Muntenegru şi Ungaria, Neagu a fost, de fiecare dată, cea mai bună marcatoare din echipa României! 
 
Şi, după cele 10 reuşite din meciul de astăzi cu Ungaria, a ajuns la un total de 40 de goluri cu care se află pe locul 3 în clasamentul marcatoarelor la Campionatul Mondial:
 
1. Tjaša Stanko (Slovenia) 45 de goluri
2. Ryu Eun-Hee (Coreea de Sud) 43 de goluri
3. Cristina Neagu (România) 40 de goluri
 
După victoria fabuloasă cu Ungaria, în care a izbucnit în plâns pe final, după cum se poate vedea aici, Neagu a avut o postare pe Facebook, devenită virală:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: