Naţionalele participante la CM 2014 şi-au prezentat tricourile de joc pentru jocurile din Brazilia. Vezi ce firme domină piaţa

Naţionalele participante la CM 2014 şi-au prezentat tricourile de joc pentru jocurile din Brazilia. Vezi ce firme domină piaţa

Argentinienii se îmbracă de la Adidas

Formaţiile participante la Campionatul Mondial din Brazilia şi-au prezentat principalul rând de echipament, pe care-l vor folosi la meciuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marile firme de echipament, care domină piaţa mondială, Nike şi Adidas, şi-au tăiat partea leului, având cele mai multe federaţii sub contract. În urma lor vine Puma, care a cunoscut o ascensiune important în ultima perioadă şi n-are de gând să se oprească aici, chiar dacă momentan nu se poate compara cu cei doi coloşi, Nike şi Adidas. O alegere oarecum bizară a făcut Federaţia Belgiană de Fotbal, care a optat pentru Burrda, o firmă elveţiană de echipament sportiv, care îmbracă în general echipe arabe, din zona Golfului Persic.

NIKE îmbracă 10 echipe: Brazilia, Croaţia, Olanda, Australia, Grecia, Anglia, Franţa, Portugalia, SUA, Coreea de Sud

ADIDAS îmbracă 9 echipe: Argentina, Germania, Spania, Mexic, Columbia, Japonia, Bosnia, Coasta de Fildeş, Rusia

PUMA îmbracă 8 echipe: Camerun, Chile, Costa de Fildeş, Uruguay, Italia, Elveţia, Ghana, Algeria
Firme de echipament care îmbracă câte o echipă:

LOTTO Costa Rica

UHLSPORT Iran

MARATHON Ecuador

JOMA Honduras

BURRDA Belgia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: