MVP-ul partidei cu Cehia, Eliza Buceschi, caustică după victoria României: „Aşa e cu noi, românii, ne place să tremurăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliza Buceschi FOTO Mediafax

Declarată cea mai bună jucătoare a meciului România - Cehia, scor 31-28, Eliza Buceschi a declarat imediat după terminarea partidei că nu-şi dă seama cum s-a produs acea revenire a Cehiei, echipa care a fost condusă la un moment dat şi cu 9 goluri.

"Am vorbit, la pauză, în vestiar că pornim de la 0-0, dar în subconştientul nostru fireşte că ne-am menajat. Aşa e cu noi, românii, ne place să tremurăm. Nu am fost sigură de victorie decât în minutul 60, când au fluierat cele două arbitre", a spus zâmbind Eliza.

Ea a dedicat victoria, în principal, românilor care au fost în Brest Arena. "Ne-am făcut să ne simţim pe teren ca acasă. Le mulţumim că au venit aici. Am simţit însă căldura şi sprijinul şi al celor din faţa televizoarelor. De Ziua României vreau să cred că i-am făcut pe toţi fericiţi", a declarat handbalista. 

Eliza a mai spus că nu îşi mai aduce aminte când a mai a marcat 9 goluri într-un meci al României şi a recunoscut că s-a gândit la scenariul de la Mondiale, când cehoaicele au întors meciul pe final.

"Am avut un déjà-vu la un moment dat, când Cehia tot înscria. Dar e bine că am învăţat ceva din înfrângerea aceea de la Mondiale, că nu le-am lăsat să se apropie la mai puţin de două goluri şi că, la final, am trăit bucuria unui succes. Importantă este victoria. Premiul trebuia să se dea, l-am luat eu, dar ceea ce contează, în primul rând, sunt două puncte!", a mai menţionat pentru gsp.ro jucătoarea de la Corona Braşov. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite