Mutu „a comis-o“ şi la Cesena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Convocarea la echipa naţională a României pentru amicalul cu Uruguay de miercurea trecută i-a adus numai probleme lui Mutu.

Pe lângă faptul că n-a reuşit să marcheze şi să egaleze recordul de goluri al lui Hagi, piteşteanul şi-a luat o noapte în plus de vacanţă (n-a revenit în Italia joi, aşa cum trebuia, ci vineri), atrăgând furia şefilor de la Cesena.

A pierdut avionul după meciul cu uruguay

Deşi s-a justificat spunând că a pierdut avionul, Mutu n-a fost crezut nici măcar de preşedintele Igor Campedelli, căruia i-ar fi ajuns la ureche că „Briliantul" a avut de fapt o escapadă bahică la Bucureşti în noaptea de după meciul cu Uruguay.

Prin urmare, Campedelli, cel care l-a transferat de la Fiorentina vara trecută cu surle şi trâmbiţe, a decis să-i dea un ultim avertisment românului, scoţându-l din lotul pentru partida de ieri de la Florenţa cu Fiorentina, meci pe care „Briliantul" ar fi vrut să-l joace cu orice preţ. Fără Mutu, Cesena şi-a continuat „picajul" spre Serie B. Alb-negrii au pierdut ieri la Florenţa cu 2-0 şi şi-au „consolidat" ultima poziţie în clasament.

Au încercat să muşamalizeze scandalul

„Indiferent cum te cheamă, Mutu sau Ibrahimovici, dacă nu eşti în formă, e normal ca antrenorul să nu apeleze la tine", a spus tehnicianul Cesenei, Mario Beretta, încercând să minimalizeze scandalul şi să pună totul pe seama unei simple opţiuni tactice.  Cum „căluţii de mare" se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării, e greu de crezut că Beretta, abia instalat în funcţie, ar fi putut renunţa la Mutu fără acordul preşedintelui Campedelli.

"Ştiam cu toţii cum e Mutu şi ce comportament are, ştim că umblă numai prin baruri. Nu ne putea uimi. ''
un lider al suporterilor Cesenei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite