Mircea Lucescu, rămas fără cuvinte: O întrebare primită, în direct, la televizor l-a lăsat fără replică pe cel mai mare antrenor român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Mircea Lucescu a împlinit 73 de ani la data de 29 iulie şi, chiar dacă a trăit aproape toată viaţa în fotbal, în continuare e şocat de anumite aspecte ale fotbalului românesc.

Debandada din fotbalul românesc e atât de mare, încât până şi Mircea Lucescu rămâne cu gura căscată de ce se întâmplă în Liga I.

Ultimul exemplu care arată haosul din campionatul intern e modul în care CFR Cluj şi-a schimbat antrenorul după doar trei meciuri, în condiţiile în care într-una din acele partide echipa a câştigat Supercupa României. Întrebat la Digi Sport despre demiterea lui Edward Iordănescu şi înlocuirea sa cu Antonio Conceicao, Mircea Lucescu şi-a găsit cu greu cuvintele.

Ce a spus?

Nu mai spun...e incredibil! Din punctul meu de vedere...nu mă aşteptam. A câştigat, totuşi, o competiţie, Supercupa României, a jucat contra echipei (n.r. - Malmo) care reprezintă un fotbal avansat, cum e cel suedez. 

*În momentul de faţă, fotbalul suedez e peste nivelul nostru. Cred că ar fi meritat să continue şi să i se dea posibilitatea să arate ce ştie. 

*Pentru că el era obligat să schimbe un stil de joc cu un complet alt stil de joc. De aceea, consider că a fost o mare greşeală (n.r. - demiterea lui).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite