Mihai Teja pleacă de la Dinamo, după doar cinci meciuri. Cine e favorit să-l înlocuiască pe banca tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Teja, fost antrenor la Dinamo FOTO Alexandru Hojda/Mediafax
Mihai Teja, fost antrenor la Dinamo FOTO Alexandru Hojda/Mediafax

Mihai Teja şi-a încheiat colaborarea cu Dinamo, echipă a cărei bancă tehnică a ocupat-o doar cinci meciuri. Anunţul a fost făcut miercuri, după o şedinţă alături de conducerea clubului alb-roşu, iar favorit pentru înlocuire este Flavius Stoican.

Pentru a antrena gruparea din „Ştefan cel Mare“ a renunţat la postul de selecţioner al echipei naţionale U21, iar acum, 63 de zile mai târziu, plăteşte. Mihai Teja a încheiat colaborarea cu formaţia pe care a condus-o în cinci meciuri, două victorioase, iar trei încheiate cu o înfrângere. De menţionat că schimbarea lui din funcţie este cea de-a 29-a în Liga I, capitol la care campionatul românesc conduce detaşat la nivel european.

Cel mai recent meci al „câinilor roşii“ a fost marţi, cu Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu, gorjenii impunându-se cu 3-1 şi calificându-se în ultimul act din Cupa Ligii.
După meci, Mihai Teja a declarat: „Responsabilitatea e a mea, e vina mea. Am încredere în aceşti băieţi şi vreau să mergem mai departe, să dăm totul pentru campionat. Se fac greşeli mari în continuare. Sper să existe răbdare, pentru că suntem abia la început de drum“. Dinamo ocupă locul şase în Liga I, cu nouă meciuri câştigate, cinci egaluri şi şase partide pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite