Tibor Selymes a demisionat, după cinci luni petrecute ca antrenor la Oţelul Galaţi. Florin Marin îi va lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibor Selimes FOTO Mircea Roşca/Mediafax
Tibor Selimes FOTO Mircea Roşca/Mediafax

Tibor Selymes a anuntat, luni, ca nu va mai antrena Oţelul Galaţi, demisionând din funcţia de antrenor principal. În cel mai recent meci, contând pentru etapa a XIX-a, gălăţenii au pierdut deplasarea de la Concordia Chiajna (3-0).

Vestea a fost făcută publică prin intermediul site-ului oficial al clubului, unde se arată: „Am venit cu inima deschisă la Galaţi considerând că echipa poate fi salvată. Am avut o pregătire de iarnă care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din păcate, după o analiză a meciurilor din retur am decis să renunţ. 

Rezultatele negative sunt o consecinţă a problemelor de lot. Este imposibil să poţi câştiga atunci când ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar în defensivă, în loc să te întăreşti, eşti obligat să improvizezi. Consider că gestul meu de a renunţa poate provoca un şoc benefic la echipă. Oraşul şi oamenii din Galaţi merită o echipă în prima ligă şi le doresc suscces în lupta pentru salvarea de la retrogradare“.

Formaţia menţionată fusese preluată de Tibor Selymes din septembrie 2014, iar în prezent se află pe penultimul loc din Liga I, la şapte puncte distanţă de prima echipă deasupra liniei de retrogradare, având două victorii, şase remize şi 11 înfrângeri. După plecarea lui Tibor Selymes a fost prezentat drept înlocuitor Florin Marin.

Revenire-surpriză la Cluj: Universitatea va încerca să scape de retrogradare cu un antrenor care a fost la club în 2006-2007

În Liga I e mai rău decât în fotbalul arab: primul antrenor a fost concediat în retur. Câte schimbări au fost până acum

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite