Messi, moment superb după debutul oficial la PSG: Imaginile de pe teren fac înconjurul lumii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi şi o fotografie cu care băieţelul din imagine se va mândri, peste ani
Messi şi o fotografie cu care băieţelul din imagine se va mândri, peste ani

După 17 sezoane la Barcelona, argentinianul de 34 de ani a îmbrăcat, în premieră, tricoul unei alte echipe. Chiar dacă pe teren n-a arătat mare lucru, după fluierul de final, el a fost în centrul atenţiei datorită unui episod simpatic.

Lionel Messi a bifat primele sale minute pentru Paris Saint-Germain, „Adevărul“ explicând aici cum s-a comportat starul argentinian pe teren, într-o partidă în care a fost „eclipsat“ de un coleg.

Dacă realizările sale fotbalistice au fost aproape inexistente, în schimb, după meci, Messi a fost protagonistul unui episod inedit. Concret, el a fost abordat de portarul celor de la Reims, Predrag Rajkovići (25 de ani), nu pentru schimb de tricouri, ci pentru ca băieţelul acestuia să facă o fotografie în braţele lui Leo. Acesta a acceptat cu zâmbetul pe buze, iar imaginile au devenit virale.

Ce a spus antrenorul lui PSG despre debutul lui Messi?

*Mauricio Pochettino: Leo Messi a fost bine şi, încă de la primele sale atingeri ale mingii, a adus linişte echipei. Chiar dacă e Messi, e bine pentru el să înceapă cu o victorie. A fost minunat să auzim cum îl aclamă publicul, nu doar suporterii noştri, dar e un lucru pe care Messi l-a câştigat. În grupul nostru, Leo poate emana o anumită energie, o personalitate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite