Messi – Ronaldo, duel al giganţilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, cei mai valoroşi fotbalişti ai lumii, se află în faţa unei premiere. Vor juca unul împotriva celuilalt în tricourile naţionalelor, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum dintr-un simplu motiv: ultima întâlnire dintre Argentina şi Portugalia datează tocmai din 1972 (3-1 pentru europeni), când Messi şi Ronaldo nici măcar nu erau născuţi.

Iar pentru neutralitate, încleştarea „galactico-extraterestră" din această seară va avea loc la Geneva, prezenţa celor două superstaruri provocând deja o adevărată isterie în rândul elveţienilor. E şi normal, în condiţiile în care Messi şi Ronaldo au distrus tot în acest sezon, marcând împreună 74 de goluri în toate competiţiile (scor 40-34 pentru argentinian).

Amicalul dintre Argentina şi Portugalia nu va fi însă decât „încălzirea" pentru ceea ce va urma în această primăvară: Messi contra Ronaldo pe toate planurile, cu Barcelona şi Real Madrid luptându-se pentru titlu, pentru Cupa Spaniei şi pentru Liga Campionilor.

370 de euro costă un bilet pe piaţa neagră la meciul Argentina - Portugalia, de peste două ori mai mult decât preţurile oficiale stabilite pentru partida care se va juca la Geneva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite