Mats Wilander a disecat partida Halep - Buzărnescu. Ce l-a încântat pe analistul Eurosport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mats Wilander

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, miercuri, scor 6-3, 4-6, 6-2, pe Mihaela Buzărnescu (53 WTA) şi s-a calificat în turul 3 al turneului de la Wimbledon.

La finalul partidei, Mats Wilander, analistul Eurosport, a comentat prestaţia celor două jucătoare într-un meci pe care l-a caracterizat drept unul 'de înaltă calitate' 

"Halep a avut un meci complicat, dar important e că s-a calificat. În setul secund, Simona şi-a pierdut din concentrare, a devenit mai emoţionată, dar aşa se întâmplă când eşti aproape de victorie şi adversara revine. Îţi pierzi din intensitate. Îţi trec tot felul de idei prin cap. 

Buzărnescu este o luptătoare, este foarte periculoasă pe acestă suprafaţă, nu e deloc uşor împotriva ei. Se vede că se cunosc foarte bine. Am avut parte de un meci de înaltă calitate în care s-a impus jucătoarea mai bună. Halep joacă fără presiune la Wimbledon şi asta se simte în momentele importante, pe care le gestionează bine. A părut să se mişte bine după acea accidentare din primul tur”, a spus Wilander la microfonul Eurosport.

În turul al treilea, Halep va evolua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA, care a întrecut-o în turul doi, 6-2, 6-0, pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 49 WTA. Partida e programată vineri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite