Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul Steaua-Ludogoreţ, din play-off-ul Ligii Campionilor. Câte tichete au fost vândute până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru meciul Steaua-Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor, se vând de marţi, 12 augut, în reţeaua Eventim.

UPDATE Din primele informaţii furnizate de site-ul biletesteaua.ro, până acum suporterii campioanei au achiziţionat aproximativ 15.000 de tichete şi, dacă se va continua în acelaşi ritm, meciul cu Ludogoreţ se va disputa cu casa închisă.


Pentru a asigura suporterilor roş-albaştri din toata ţara un acces facil la bilete, clubul Steaua a încheiat un parteneriat cu Eventim pentru distribuţia biletelor la nivel naţional. Astfel, începand de marţi, 12 august, suporterii stelişti vor putea rezerva şi plăti în reţeaua Eventim sau online, pe site-ul www.eventim.ro, locurile pentru meciul FC Steaua Bucureşti – FC Ludogoreţ Razgrad, programat pe 19 august, pe Arena Naţională.

Biletele pot fi achiziţionate fie la punctele de vânzare (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Cărtureşti şi altele), fie online. Pentru cei care achiziţionează bilete online, acestea se vor ridica în ziua meciului de la casele de bilete ale stadionului. Fie că vor cumpăra biletele online sau direct din magazine, fanii îşi pot alege locurile dorite.

Preţurile biletelor pentru meciul cu Ludogoreţ:

PELUZE
Inelul 3 - 15 LEI
Inelul 2 - 25 LEI
Inelul 1 - 30 LEI

TRIBUNA II
Inelul 3 - 30 LEI
Inelul 2 - 50 LEI
Inelul 1 - sectoarele periferice - 50 LEI
Inelul 1 - sectoarele mediane - 75 LEI
Inelul 1 - sectoarele centrale - 90 LEI

TRIBUNA I
Inelul 3 - 30 LEI
Inelul 2 - 50 LEI

VIP 3 - 100 LEI
VIP 2 - 150 LEI
VIP 1 - 200 LEI

LOJE - 700 LEI

De menţionat este că prin intermediul reţelei Eventim pot fi comercializate, totodată, bilete pentru meciurile pe care Rapidul le joacă acasă în sezonul 2014/2015.

bilete steaua-ludogoret
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite