Maratonul Internaţional Bucureşti, decizie revizuită privind muzica: Mesajul postat pe pagina de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un anunţ făcut, luni dimineaţă, a stârnit o revoltă online, motiv pentru care organizatorii au ţinut cont de părerile exprimate de participanţi.

Cei mai mulţi dintre alergători au fost deranjaţi de faptul că riscă descalificarea, după cum au anunţat organizatorii, dacă vor asculta muzică în căşti. 

Având în vedere că feedback-ul primit a fost, în mare, unul negativ, cei de la Maratonul Internaţional Bucureşti şi-au revizuit, astăzi, decizia şi au făcut următoarele precizări, de asemenea, pe pagina de Facebook.

Ce au scris organizatorii?

Având în vedere numărul mare de reacţii generate de postarea pe pagina de Facebook a Maratonului Bucureşti din data de 7 octombrie cu privire la aplicarea de sancţiuni pentru utilizarea câştilor audio în timpul cursei, Bucharest RUNNING CLUB este de părere că publicul nu este încă pregătit să renunţe complet la ascultarea muzicii în timpul alergării şi, prin urmare, nimeni nu va fi descalificat din acest motiv.

Apreciem însă faptul că mesajul a fost receptat de alergători şi suntem convinşi că fiecare în parte se va gândi mai mult la siguranţă şi va alege acele soluţii prin care auzul să nu fie complet blocat pe perioada participării la cursă, pentru a evita astfel orice incident neplăcut.

Vă mulţumim şi vă dorim mult succes la alergare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite