Lleyton Hewitt s-a operat la un picior şi va fi indisponibil patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lleyton Hewitt
Lleyton Hewitt

Tenismanul australian Lleyton Hewitt, fost lider în clasamentul ATP care împlineşte, vineri, 31 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la degetul mare de la piciorul stâng şi va fi indisponibil patru luni, informează cotidianul Herald Sun.

"Trebuia să fac ceva. Nu am mai avut o zi fără durere de la operaţia de anul trecut, de după turneul de la San Jose (în martie) şi ajunsesem la nivelul în care, chiar dacă am încetat să joc tenis la finalul verii australiene, trebuia să fac ceva pentru a putea să mă joc cu copiii. Chirurgul mi-a spus că articulaţia de la degetul mare era blocată complet", a declarat Hewitt.

Australianul a precizat că a fost necesar să i se administreze calmante la Australian Open, luna trecută. "La fiecare meci jucat aveam nevoie de o injecţie cu calmant, un anestezic local pentru a rezista. Am problema asta de patru sau cinci ani, dar s-a înrăutăţit. Chirurgul a folosit de această dată o procedură puţin diferită. Anul trecut s-a făcut mai puţin pentru ca refacerea mea să fie mai rapidă, dar de această dată s-a tăiat mult din problemă (din osul afectat)", a adăugat sportivul.

Hewitt, în prezent ocupantul locului 170 ATP, speră să primească un wild-card pentru Jocurile Olimpice de la Londra. "Participarea la JO este ceva ce nu depinde de mine. Însă având în vedere rezultatele mele în Cupa Davis şi susţinerea ITF, aş fi dezamăgit dacă nu aş primi un wild-card", a adăugat australianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite