Reghecampf confirmă transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş, cel mai nou transfer al echipei Tottenham. FOTO: Arhiva Adevărul
Vlad Chiricheş, cel mai nou transfer al echipei Tottenham. FOTO: Arhiva Adevărul

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, că echipa bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul englez.

"Starea lui Chiricheş este bună. S-au înţeles cluburile pentru transferul lui. Mă bucur foarte mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară, dacă va fi, bineînţeles, sănătos. Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să calificăm echipa în grupele Champions League", a declarat antrenorul echipei Steaua.

Conform surselor „Adevărul” suma de transfer este mai mare decât cea anunţată iniţial, roş-albaştrii urmând să încaseze 10 milioane de euro, jumătate pe loc, jumătate până în vara anului viitor.

În prezent, internaţionalul român de 23 de ani încasează lunar aproximativ 10.000 de euro, fără prime sau alte bonusuri de performanţă. În Anglia, situaţia se schimbă radical. Britanicii i-oferit un contract de 120.000 de euro pe lună,

Formaţia Steaua a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite