Juventus se răzbună cu vârf şi îndesat pe Barcelona! Cum au reacţionat Messi şi Ronaldo înaintea meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ronaldo

Într-un meci din utlima etapă a grupei G din Liga Campionilor, marţi seara, Juventus a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), pe Barcelona şi a terminat pe prima poziţie a clasamentului/.

În tur, la sfârşitul lunii octombrie, Barcelona a făcut unul dintre cel mai bune meciuri ale sale din acest sezon. Catalanii au învins atunci fără emoţii, 2-0, după o partidă controlată în totalitate, din care a lipsit însă Cristiano Ronaldo, nerefăcut după ce se infectase cu COVID 19. 

Marţi seara lucrurile au stat cu totul diferit. Italienii nu doar că şi-au luat revanşa şi au plecat cu toate cele trei puncte, dar rezultatul final, 3-0, le-a asigurat şi primul loc în grupă. 

Ronaldo a deschis scorul încă din minutul 13, când a transformat o lovitură de la 11 metri, McKennie a dublat avantajul 7 minute mai târziu, pentru ca tabela să fie închisă tot de atacantul portughez, în minutul 52, tot după transformarea unui penalty. Cu această dublă, Ronaldo a ajuns la 20 de goluri în 34 de meciuri în poarta Barcelonei. 


Partida de pe Nou Camp a fost aşteptată cu foarte mare interes şi datorită duelului Messi - Cristiano Ronaldo. Înaintea începerii meciului, cei doi fotbalişti s-au întâlnit la mijlocul terenului, iar portughezul a fost cel care i-a întins primul mâna rivalului său. Messi a răspuns salutului, iar cei doi fotbalişti s-au îmbrăţişat şi au schimbat câteva vorbe.

Citeşte şi Mircea Lucescu iese cu capul sus din Liga Campionilor! Toate rezultatele de marţi şi echipele calificate în optimi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite