Jucătorii giuleşteni aduc acuze grave la adresa patronilor Rapidului: "Nişte nesimţiţi. Sunt oameni de nimic"

Jucătorii giuleşteni aduc acuze grave la adresa patronilor Rapidului:

Nicolae Cristescu, unul dintre patronii Rapidului

Situaţia e în continuare extrem de tensionată la Rapid, chiar dacă actualii patroni, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu spun că tratează vânzarea echipei, cu un prinţ din Yemen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a fost prezent la meci şi s-a declarat încântat de fanii Rapidului, dar n-a zis nimic de preluarea echipei. Jucătorii sunt însă sătui de promisiunile lui Zamfir şi Cristescu şi nu mai vor să-i vadă la faţă. "Mă simt jignit când noi muncim pe teren, galeria cântă în tribună şi ne susţine, iar ei sunt nişte oameni de nimic. Şi îmi asum tot ce spun acum. Suntem batjocoriţi. Pe mine nu mă interesează cine e patron acum sau cine va veni, dar îmi doresc ca acest club să se salveze. Cu bani puţini sau mulţi, suntem nişte jucători care am cerut doar să fim respectaţi şi să primim doar 1 la sută din tot ce avem de primit, dar nu s-a putut. Forma noastră de protest a fost dăruirea pe care am arătat-o azi în teren. De restul să se mai ocupe şi ei din tribuna oficială. Nu fac nimic pentru echipa asta, sunt «patronii Rapidului» pe la televizor şi atât. Doar noi, jucătorii, şi suporterii am mai rămas la acest club minunat. Noi cu Vio ne-am da şi viaţa pentru această echipă, dar alţii nu şi-ar da nici măcar o picătură de sânge. Caracter avem doar noi, jucătorii, şi suporterii. Nu şi aceşti oameni care nici patroni nu sunt. Sunt nişte nesimţiţi, care vin la meci doar ca să îşi dea aere prin tribuna oficială. Nu mă interesează cu ce prinţ (n.r. - investitorul din Yemen, Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar) a venit la meci, eu unul mă simt jignit atâta timp cât sunt neplătit de 12 luni, ca şi colegii mei de altfel", a spus fundaşul Ionuţ Voicu, la finalul meciului Rapid- Unrea Slobozia 2-2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: