Jackpot de 500.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 25.000 de bilete vândute şi o victorie în faţa lui PSV Eindhoven, giuleştenii îşi întăresc bugetul serios. Revenirea Rapidului în cupele europene i-a scos în stradă pe fanii giuleşteni. Mai precis, la casele de bilete care au comercializat tichete pentru meciul de astăzi cu PSV Eindhoven.

''Cu publicul în spate, pe acest stadion nou, Rapidul poate deveni o forţă. Am deschis şi inelul intermediar şi sperăm că se va umple şi acesta. Aşteptăm circa 25.000 de suporteri", estimează preşedintele Dinu Gheorghe. Dacă socotelile de acasă se potrivesc, atunci George Copos îşi poate schimba teza cu „scufundatul planetei". Cele 25.000 de bilete vândute ar aduce la bugetul clubului aproximativ 350.000 de euro.

În plus, o victorie în Liga Europa este premiată de UEFA cu 140.000 de euro. Aşadar, aproape 500.000 de euro dintr-un foc! Biletele se mai dau şi azi, cu preţuri între 20 şi 150 de lei. Partida de marţi dintre Oţelul şi Benfica nu a „avariat" noul gazon de pe „Arena Naţională". „A rezistat foarte bine. Am vorbit cu cei de la UEFA şi ei şi-au dat acceptul ca cei de la Eindhoven să se antreneze aici. Noi l-am menajat, ne-am pregătit la ProRapid", a spus Dinu Gheorghe pentru „Adevărul".

„Olandezii nu ne sperie deloc"

Cât despre meci? „Trebuie să ne jucăm şansele cu inteligenţă. PSV e o protagonistă a campionatului olandez, dar nu ne sperie ultimele rezultate, e o altă competiţie aici", susţine „Vamă". În etapa trecută din Olanda, PSV a desfiinţat-o pe Roda JC: 7-1!

16 meciuri consecutive fără înfrângere are Rapid, pe teren propriu, în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite