Imaginea zilei la Transylvania Open: Cum a fost surprins antrenorul unei jucătoare în tribune

Imaginea zilei la Transylvania Open: Cum a fost surprins antrenorul unei jucătoare în tribune

Philippe Dehaes, antrenor de tenis

Competiţia găzduită de Cluj face înconjurul lumii, nu doar datorită partidelor de pe tabloul principal, dar şi pentru că organizatorii au creat un canal de Twitter, actualizat în permanenţă, cu imagini simpatice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Transylvania Open (25-31 octombrie) e cel mai puternic turneu de tenis găzduit de România, în ultimii ani. Iar organizatorii au făcut până acum o treabă impecabilă. Din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte mediatizarea evenimentului.
 
O dovadă în acest sens e faptul că, în fiecare oră, pagina de Twitter a întrecerii oferă fotografii şi filmări interesante. De pildă, deja s-a viralizat modul în care Jaqueline Cristian (23 de ani, 105 WTA) şi-a făcut intrarea pe teren pentru duelul cu Kaja Juvan (Slovenia, 20 de ani, 98 WTA). 
 
Pe lângă momentul spectaculos oferit de Jaqueline, acest meci a mai furnizat o imagine inedită. Concret, antrenorul sportivei din Slovenia, Philippe Dehaes, a fost surprins, citind o carte în tribune! 
 
VEZI FOTOGRAFIA CU ANTRENORUL LUI KAJA JUVAN
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările