Ibrahimovic și Silva, de la AC Milan la PSG. Gruparea italiană ar putea câștiga 65 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    
		    
		    Mediafax | Ibrahimovich, aproape de PSG
Zlatan
Ibrahimovic
Mediafax | Ibrahimovich, aproape de PSG Zlatan Ibrahimovic

PSG negoeciază cu AC Milan pentru transferurile lui Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva. Francezii sunt dispuși să plătească 65 de milioane de euro pentru cei doi.

Oficialii echipei din Hexagon încearcă să-i aducă la Paris pe Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva. Suma pentru care AC Milan ar accepta să-i cedeze pe fotbaliști se ridică la 65 de milioane de euro.

Condiția pentru ca Thiago Silva să rămână la “rossoneri” ar fi fost ca AC Milan să îi propună un contract mai mare.

Dacă Milanul nu este interesat de vânzarea lui Thiago la PSG, atunci sunt sigur că cei de acolo îi vor aprecia valoarea și vor face un efort mai mare pentru a-i oferi un nou contract, mai ales că este perceput ca cel mai valoros jucător din lot„, a declarat impresarul jucătorului.

Vicepreședintele clubului italian, Adriano Galliani, s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu agentul lui Ibrahimovic, Mino Raiola.

Următoarele două zile sunt decisive pentru transferul celor doi. Dacă AC Milan i-ar ceda, ar câștiga 170 de milioane de euro, socotind și salariile fotbaliștilor.

Astfel ar fi posibilă și readucerea lui Kaka, fotbalist pe care Real Madrid ar vrea 35 de milioane de euro.

Speculațiile din presa italiană spun că și atacantul bosniac Edin Dzeko, de la Manchester City, ar putea ajunge la Milan.

  • 12 milioane de euro este salariul lui Ibrahimovic.
  • 6 milioane de euro câștigă Silva pe sezon în prezent.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite