Ianis Hagi îl sperie pe Gigi Becali: „Mai bine tac!“. Patronul FCSB a explicat ce se va întâmpla cu fiul fostului fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi (21 de ani) a devenit un subiect atât de sensibil pentu tatăl său, încât până şi Gigi Becali, care vorbeşte, uneori, fără să se gândească, îşi cântăreşte de două ori cuvintele în cazul său.

Mulţi oameni din fotbalul românesc s-au obişnuit să vorbească numai de bine despre Ianis Hagi pentru a fi pe placul tatăul său. Aşa s-a întâmplat că, la un moment dat, vedeam ştiri pe bandă despre cât de bine bate Ianis penalty-urile şi cornerele şi cum e asaltat cu oferte de la Real Madrid, Bayern Munchen şi Manchester City.

Când decarul naţionalei a început să joace tot mai puţin la Genk, şi aceste laude excesive au mai dispărut. Şi au apărut voci, ce-i drept timide, care au explicat că Ianis Hagi mai are de lucru pentru a se impune în fotbalul din Occident, inclusiv la o formaţie de mâna a treia, precum Genk.

Întrebat dacă l-ar lua pe Ianis Hagi la FCSB, în cazul în care jucătorul va dori să plece de la campioana Belgiei, Gigi Becali a vorbit, la Digi Sport, despre situaţia băiatului lui Hagi.

Ce a spus Gigi Becali?

*E o temă foarte sensibilă. Dacă spun că îl vreau, şi vreau, poate Gică se supără şi zice că-l minimalizez că nu joacă acolo. Dacă spun că nu vreau, ceea ce nu e adevărat, se supără şi mai tare. Atunci, prefer să nu spun nimic. Mai bine tac şi gata.

*Ce pot eu să spun, să vedeţi dacă am eu dreptate. O să-l vedeţi pe Ianis peste doi ani, va fi mare, dar mare mare de tot. Ianis are foarte multă inteligenţă, calitate, dar n-are puterea necesară, maturitatea, peste doi ani va fi mare, mare, mare de tot.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, o decepţie la 21 de ani: Jurnaliştii spanioli au dat un verdict crunt în privinţa sa

Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi, eşec previzibil la Genk: Ce a avertizat Ladislau Bölöni încă din luna septembrie

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi îşi face bagajul: Ce i s-a întâmplat, din nou, sâmbătă şi unde poate ajunge în curând

Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite