Ianis Hagi, încântător: Antrenorul lui Rangers a vorbit despre transformarea românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi are un final de an destul de bun
Ianis Hagi are un final de an destul de bun

După o perioadă de câteva săptămâni, în care devenise o rezervă, şeptarul formaţiei din Glasgow şi-a recâştigat, treptat, locul în primul „11“, spre mulţumirea staffului tehnic.

Ianis Hagi (22 de ani) va juca, astăzi (ora 17.00), ultimul meci al anului pentru Rangers, care va întâlni St. Mirren, în deplasare, în etapa cu numărul 21 din Scottish Premier League.

Va fi un nou prilej pentru internaţionalul român de a străluci. Mai ales că, în ultimele sale trei apariţii, şeptarul celor de la Rangers a contribuit, de fiecare dată, la victoriile echipei: a oferit o pasă de gol şi a marcat de două ori.

Transformarea lui Ianis Hagi, dintr-un jucător „lipit“ de banca de rezerve într-unul care a început să facă, iarăşi, diferenţa, l-a impresionat pe antrenorul secund al celor de la Rangers, Gary McAllister (56 de ani). Potrivit sportmedia.ro, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu St. Mirren, fostul mare internaţional scoţian a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi.

Ce a spus Gary McAllister?

*Ianis a trebuit să fie foarte răbdător. Echipa a avut o formă fantastică şi a fost dificil pentru manager (n.r. - Steven Gerrard) să schimbe lcururile. Atunci când ai ocazia, trebuie să arăţi ce poţi face. Asta a făcut Ianis. A fost excelent în jocurile în care a intrat recent.

*E o adevărată ameninţare pentru porţile adverse, dă pase şi goluri. De aceea, a fost adus aici. Împotriva echipelor care se apără aglomerat, ne uităm la jucători precum Ianis pentru a debloca jocul. Reacţia sa a fost superbă. E foarte serios la antrenamente. Vrea să arate şi s-a văzut asta şi în ultimele sale meciuri.

4 goluri şi nouă pase decisive a oferit Ianis Hagi pentru Rangers, în acest sezon, în 24 de apariţii, în partidele oficiale.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite