Simona Halep la Indian Wells/ Simona se teme de un singur lucru, dar a pregătit două arme pentru Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep la Indian Wells/ Românca a ajuns pentru al doilea an consecutiv în semifinalele turneului american. Ea va juca, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05.00 (Dolcesport) un meci de gală la Indian Wells 2015, contra liderului clasamentului mondial, Serena Williams.

După calificarea în semifinalele Indian Wells 2015, Simona Halep a fost asaltată de ziarişti la conferinţa de presă. Simona a vorbit şi despre întâlnirea din penultimul act, contra liderului clasamentului mondial.  ”Sunt încrezătoare şi ştiu că am şansa mea să câştig, dar ştiu la fel de bine că ea e o jucătoare puternică şi ştie să treacă peste fiecare situaţie în timpul partidelor. Va fi o partidă diferită faţă de cea câştigată de mine la Turneul Campioanelor, pentru că acolo a fost un meci disputat indoor şi, de asemenea, a fost în cadrul grupelor”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea noastră a fost întrebată şi ce a învăţat din dubla confruntare cu Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore. Una câştigată categoric de Simona, în grupe, a doua pierdută categoric în finală. Răspunsul jucătoarei noastre a fost foarte matur: ”Am învăţat că dacă am curajul de a intra pe teren şi să mă gândeşc doar că pot câştiga, o pot face. Dar că dacă sunt nervoasă şi emoţionată e mult mai greu să joc împotriva ei. Trebuie doar să cred şi să intru pe teren să îmi fac jocul şi să încerc orice să câştig”, a mai spus Simona Halep la conferinţa de presă.

În aceeaşi întâlnire cu ziariştii de după victoria cu Carla Suarez Navarro, Simona a făcut şi o comparaţie între cum s-a simţit la ediţia trecută şi cum se simte acum, la Indian Wells 2015. Ea a spus că, deşi anul trecut a ajuns mai uşor în semifinale, cu victorii mai clare, ”anul trecut am făcut un turneu bun, dar pot să spun că la această ediţie e mai bună decât precedenta. Acum simt mult mai bine mingea şi jocul. Sunt mult mai încrezătoare şi cred că am şansa mea în semifinale”, a spus Simona Halep.

Românca a explicat şi ce a vrut să spună prin faptul că anul acesta e mai bun decât precedentul la Indian Wells. ”Anul trecut nu simţeam jocul atât de bine. Acum mă simt mult mai bine. Simt jocul şi simt fiecare lovitură, aşa că de aceea spun că simt mai mult. Mă simt mult mai bine deoarece domin meciul până la final. Acesta e ce mai important lucru pentru mine, să îmi găsesc stilul şi să-mi fac jocul în fiecare meci”, a încheiat Halep.

Simona Halep a avut ieri zi liberă la Indian Wells, dar asta nu înseamnă că s-a dus la plajă. Simona Halep a avut programat ieri un antrenament, iar a treia jucătoare a lumii a pregătit meciul de sâmbătă dimineaţă, contra Serenei Williams, alături de Victor Ioniţă, dar şi de antrenorul detaşat de Adidas pentru aceste două turnee americane, Darren Cahill. Ea a exersat mai mult serviciul, dar şi returul, pentru ca acolo o poate surprinde pe liderul clasamentului mondial feminin.

Trei lovituri de excepţie care au dus-o pe Simona Halep în semifinale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite