Halep, trei săptămâni de vacanţă: Ce urmează pentru Simona, când va reveni pe teren şi care va fi marea provocare pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a încheiat primele şapte luni din acest sezon cu un bilanţ impresionant (37 de victorii – 7 înfrângeri) şi cu garanţia faptului că va rămâne pe locul 1 mondial şi după Wimbledon 2018.

În următorul clasament WTA, care va fi publicat după turneul de la All-England Club, românca va avea un avans de 831 de puncte faţă de Caroline Wozniacki şi de 2.108 puncte faţă de cea care închide podiumul, Sloane Stephens. Garbine Muguruza, care a abordat Wimbledon de pe locul 3, fiind campioana en-titre, va cădea până pe locul 6 în noua ierarhie a tenisului feminin.

Revenind la Simona Halep, aceasta va sări peste Citi Open (Washington), acolo unde a atins sferturile în 2017, adunând 60 de puncte. În schimb, va juca la Rogers Cup (Montreal), în perioada 3-12 august. Aici, românca are de apărat 350 de puncte, după ce, anul trecut, a avansat până în semifinale. La Montreal şi-au anunţat prezenţa primele 25 de jucătoare ale lumii, însă Serena Williams (181 WTA) va absenta.

După Montreal, aproape sigur, Halep va merge la Cincinnati, acolo unde are de apărat o finală şi 585 de puncte. Apoi, va veni marea provocare: US Open (27 august – 9 septembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite