Halep, o stea tot mai mare: Simona a ajuns pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din lumea tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Cu trei turnee câştigate în 2015 şi cu două semifinale jucate la Miami şi la Stuttgart, constănţeanca de 23 de ani e printre cele mai mari vedete ale sportului alb.

Simona Halep se pregăteşte să-şi facă debutul la Madrid Open - 2015, acolo unde va avea parte de o adversară dificilă, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

După turneul de la Stuttgart, competiţia găzduită de capitala Spaniei va reprezenta încă un pas în pregătirea Roland Garros. La Paris, Halep speră să câştige primul Grand Slam din carieră, mai ales că, în 2014, a fost la un pas de realizarea acestui obiectiv.

„Australian Tennis Magazine“, una dintre cele mai prestigioase publicaţii de specialitate din lume, e de părere că Simona poate da lovitura la French Open, în 2015. Tocmai de aceea, potrivit gsp.ro, revista amintită a pus-o pe Halep pe coperta ediţiei din această lună (foto, jos).

Revista

Sub titlul „Următoarea oprire: Un Grand Slam?“, „Australian Tennis Magazine“ susţine că jucătoarea din România e principala favorită la Roland Garros, după ce, în 2014, a pierdut finala cu Maria Şarapova.

„Foarte puţine jucătoare au avut parcursuri la fel de impresionante, precum cel al Simonei Halep în acest sezon. Oare câştigarea unui turneu de Mare Şlem va fi următoarea mare performanţă într-o carieră istorică?“, scrie sursa citată.

Iar editorialistul Vivienne Christie notează: „Simona Halep intenţionează să pătrundă în clubul câştigătoarelor unor turnee de Grand Slam cu ocazia French Open“.

CLICK AICI PENTRU A RĂSFOI PAGINI DIN REVISTA AUSTRALIANĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite