Halep a savurat înfrângerea Şarapovei cu Niculescu: „A fost o mare jucătoare…“. Cum a felicitat-o pe Monica

Halep a savurat înfrângerea Şarapovei cu Niculescu: „A fost o mare jucătoare…“. Cum a felicitat-o pe Monica

Monica Niculescu (92 WTA) a provocat cea mai mare supriză a turneului de la Doha de până acum, eliminând-o pe Maria Şarapova (41 WTA) după un meci de două ore şi 41 de minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Şarapova e o jucătoare populară printre fanii tenisului feminin şi chiar şi acum umplă tribunele pe unde joacă.

În schimb, în ceea ce priveşte relaţia rusoaicei cu colegele ei din circuitul feminin, aici lucrurile stau cu totul altfel. Şarapova a fost acuzată, nu o dată, că e cu nasul pe sus şi că nu vorbeşte cu nimeni în vestiar. Chiar şi Halep a confirmat această variantă, lăsând de înţeles că nu există o relaţie de prietenie între ea şi Maria. 

Având în vedere această situaţie, dar şi faptul că o altă româncă, Monica Niculescu, tocmai a învins-o pe Şarapova, e lesne de înţeles de ce rezultatul de la Doha a bucurat-o pe a doua jucătoare a lumii.

Ce a spus?

„E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Şarapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o“, a declarat Halep pentru Digi Sport.
citeste totul despre: