Halep s-a îmbolnăvit: Simona a explicat ce a păţit în drum spre Madrid, dar şi-a liniştit fanii cu discursul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep e deja în Spania, acolo unde va debuta, săptămâna viitoare, în turneul lui Ion Ţiriac, fiind înscrisă atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu.

Simona Halep a jucat deja primele meciuri din 2019 pe zgură, dar în Fed Cup, reprezentând România. Constănţeanca a obţinut două victorii cu Mladenovici şi cu Garcia, aşa că va aborda cu mare încredere turneul de la Madrid, acolo unde, de obicei, s-a descurcat destul de bine.

Astăzi, după tragerea la sorţi care a stabilit traseul româncei în turneu, Halep a acordat un interviu pentru trimisul Digi Sport, aflat în capitala Spaniei.

Ce a spus Simona Halep?

*Am răcit un pic în avion, în drumul spre Madrid. Sper să îmi revin în zilele rămase înaintea turneului. Sunt bine fizic, chiar dacă sunt răcită, am energie. M-am antrenat destul de bine zilele acestea.

*Am văzut tabloul în drum spre conferinţa de presă. Joc cu o jucătoare venită din calificări. E un pic mai dificil. Acea jucătoare va avea deja două meciuri înaintea intrării în turneu. Dar eu m-am antrenat bine şi sunt gata să încep turneul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite