Halep renunţă la Fed Cup? Florin Segărceanu a răspuns la întrebare şi a explicat unde se va juca meciul cu Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbarea formatului a deranjat-o pe Simona care, acum câteva luni, a ameninţat că nu va mai juca pentru România la Fed Cup.

România are de trecut un hop destul de mare, dacă vrea să prindă turneul final de la Fed Cup 2020. „Adevărul“ a explicat aici sistemul după care se va juca, începând din anul viitor.

Deocamdată însă, Rusia stă între România şi un loc la turneul final de la Fed Cup. Iar Rusia e o naţională redutabilă, cu 11 jucătoare în Top 100 mondial la simplu şi 11 jucătoare în Top 100 la dublu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În aceste condiţii, retragerea Simonei Halep de la echipa de Fed Cup ar fi o lovitură cruntă pentru tricolore, mai ales că, în ultimii ani, „Simo“ a tras echipa spre fazele superioare ale competiţiei.

Întrebat dacă Halep va mai juca pentru România, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup, Florin Segărceanu, a oferit un răspuns vag.

Ce a spus Florin Segărceanu?

*Principalul obiectiv e să o avem pe Simona Halep în echipă pentru a ne mări considerabil şansele. E foarte important ca Simona să joace pentru România.

*Cel mai important pentru noi, după această tragere la sorţi, e că jucăm acasă, cel mai probabil, la Cluj-Napoca, acolo unde avem de partea noastră publicul, iar atmosfera e incredibilă.

*În ceea ce priveşte Rusia, e clar că vorbim despre o adversară foarte puternică, cu multe jucătoare tinere şi valoroase, cu 11 reprezentante în Top 100 WTA la simplu, cu jucătoare de dublu de asemenea în top şi, iată, cu Kuzneţova în mare revenire de formă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite