Halep, mutare spectaculoasă: A „furat“ omul care a relansat cariera Soranei Cîrstea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La capătul celui mai slab sezon pe care l-a avut în circuitul feminin din 2012 încoace, „Simo“ a luat o primă măsură într-o încercare de a ataca următoarea stagiune în cea mai bună formă.

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) continuă să facă schimbări importante în stafful ei. În luna septembrie, a pus capăt colaborării cu Darren Cahill şi l-a înlocuit imediat cu Adrian Marcu. Acesta face cuplu cu Daniel Dobre, cei doi însoţind-o pe Simona în diferite turnee prin rotaţie.

Acum, după un 2021 în care a adunat numai contraperformanţe, după cum „Adevărul“ a explicat aici, Halep a făcut o altă mutare, în speranţa că în 2022 va avea un sezon mai bun. Concret, după cum a anunţat pe Instagram, Halep l-a luat înapoi în echipa ei pe Teo Cercel (preparator fizic).

Cercel

„Toată lumea e acasă acum. Mulţumesc că sunteţi echipa mea / familie. Să muncim, dar înainte zâmbim. Teo mai trebuie să lucreze la partea cu zâmbetul“, a scris Simona.

Despărţire cu scandal

Halep a renunţat la Teo Cercel, la scurt timp după Australian Open 2020. Relaţia s-a stricat după ce, în timpul primului meci jucat în 2020, cel cu Tomljanovici la Adelaide, „Simo“ s-a plâns de condiţia ei fizică. 

În timpul unui dialog cu Darren Cahill, Halep a spus pe un ton nervos: „Să-i spui lui Teo (n.r. - Cercel) că am obosit“. Era un prim semn clar că Simona e nemulţumită de cum lucrează preparatorul ei fizic. De altfel, după Australian Open, Halep a şi renunţat la Cercel!

Acesta a intrat apoi în echipa Soranei Cîrstea. Care, în 2021, a avut un sezon spectaculos în care a urcat de pe 71 WTA pe 38 WTA. Halep, în schimb, cu accidentări repetate, a pierdut 18 poziţii în ierarhia mondială: a început 2021 pe locul 2 în lume şi l-a încheiat pe 20.

Acum, odată cu revenirea lui Cercel, Halep speră ca în 2022 să-şi îmbunătăţeasca forma fizică şi să nu mai aibă problemele medicale repetate din această stagiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite