Halep merge la un superturneu asiatic: Simona e pe lista participantelor într-o întrecere în care chinezii au investit masiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep îşi pregăteşte deja revenirea pe hard, urmând să joace, mai întâi, în Rogers Cup, la Toronto (5-11 august). După ce va bifa competiţiile din Canada şi SUA, ea va călători în Asia.

Simona Halep (4 WTA) e extrem de iubită în Asia, mai ales în China şi, de fiecare dată când joacă în „Ţara Marelui Zid“, localnicii o asaltează pentru fotografii şi autografe.

Tocmai de aceea, organizatorii turneelor din această ţară trag de Simona pentru ca ea să joace în China. Iar acum dorinţa lor se va îndeplini şi cu ocazia turneului de la Zhengzhou. Potrivit ziare.com, această competiţie a fost înfiinţată în 2014, fiind, iniţial, în calendarul turneelor ITF. Apoi, în 2017 şi în 2018, competiţia a urcat în categorie: WTA 125K.

Începând din acest an însă, chinezii au reuşit să înscrie Zhengzhou Open pe lista turneelor Premier. Ceea ce a atras prezenţa vedetelor din circuitul WTA, în frunte cu Halep, Bertens, Pliskova sau Svitolina.

Competiţia se va desfăşura în perioada 9-15 septembrie, aceasta fiind prima săptămână de după US Open. 

Până la finalul anului, calendarul Simonei arată aşa:

*5-11 august: Rogers Cup

*12-18 august: Cincinnati

*26 august - 8 septembrie: US Open

*9-15 septembrie: Zhengzhou Open

*22-28 septembrie: Wuhan

*30 septembrie - 6 octombrie: Beijing

*27 octombrie - 3 noiembrie: Turneul Campioanelor, Shenzhen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite