Guardiola, aproape de o performanţă formidabilă: Ce poate realiza cu City, în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
guardiola

Cât timp a fost pe banca Barcelonei, tehnicianul spaniol a creat cea mai bună echipă de fotbal din lume. Acum, la Manchester City formează o trupă aproape la fel de solidă!

Manchester City a profitat, marţi seară, de eşecul rivalei Manchester United, 1-2, acasă, cu Leicester, şi a devenit campioană pentru a 7-a oară în istorie. 

Dintre aceste titluri, trei au fost cucerite cu Guardiola pe bancă. Iar tehnicianul de 50 de ani poate realiza o triplă fantastică, dacă va câştiga şi Liga Campionilor, după finala de la 29 mai, cu Chelsea, care a fost mutată, astăzi, de UEFA, după cum „Adevărul“ a scris aici. City are deja două trofee, în acest sezon: Cupa Ligii, plus titlul din Premier League.

Ce a spus Josep Guardiola după ce a câştigat un nou campionat?

*A fost un sezon deosebit şi un titlu câştigat incredibil. Acesta a fost cel mai greu. Ne vom aminti întotdeauna acest sezon pentru modul în care am câştigat. Sunt atât de mândru că sunt managerul acestui club şi al acestui grup de jucători. Ei sunt cu adevărat speciali. 

*Să parcurgem acest sezon, cu toate restricţiile şi dificultăţile cu care ne-am confruntat, şi să arătăm consecvenţa pe care o avem e ceva remarcabil. Jucătorii au fost neobosiţi. În fiecare zi, ei au fost acolo, luptând pentru succes, încercând întotdeauna să fie mai buni. Au fost atât de rezistenţi. 

*Acest lucru e valabil, în egală măsură, pentru fiecare membru al personalului nostru din culise, care a lucrat neobosit pentru a se asigura că jucătorii noştri sunt complet pregătiţi pentru a face faţă provocărilor neaşteptate şi rutinelor noi, de-a lungul unui an atât de turbulent. Fie că s-au aflat în birourile de la City Football Academy, fie că au lucrat de acasă, eforturile angajaţilor în astfel de circumstanţe dificile au contribuit la această realizare. Sper să putem sărbători cu fanii alături de noi, cât de curând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite