Gnohere, situaţie jenantă: De ce a început meciul cu Guimaraes pe banca de rezerve. Riscă şi o amendă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere

Harlem Gnohere a făcut o figură frumoasă de când joacă în România. Din 2015 până acum, a reuşit 52 de goluri pentru Dinamo şi FCSB în Liga I. Acum însă, pare un jucător decăzut.

Harlem Gnohere a fost „recrutat“ în România de Petrolul, iar atunci când şi-a făcut apariţia la primul antrenament al „lupilor“ a stârnit hohote de râs. Asta deoarece, cu multe kilograme în plus, părea a fi un luptător sumo, nu un fotbalist.

Gnohere nici n-a semnat cu Petrolul, ci a ajuns, mai întâi, la Dinamo, iar apoi la FCSB. Asta doar după ce s-a pus la punct cu pregătirea fizică şi a slăbit. La finalul sezonului trecut însă, o accidentare l-a scos din circuit. Acum, de când a revenit, atacantul de 31 de ani are o altă problemă: e gras!

Joi, în returul cu Guimaraes, el a început meciul pe bancă şi, potrivit Digi Sport, motivul a fost legat de forma sa fizică. Francezul ar avea mai mult de cinci kilograme în plus, în acest moment, motiv pentru care nu poate duce un meci întreg! De altfel, Gnohere riscă şi o amendă, ceea ce e o practică normală în orice club profesionist pentru un jucător supraponderal. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite