Gigi Becali a urmărit petrecerea de titlu a Stelei la televizor, în Penitenciarul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a fost şi el părtaş la petrecerea jucătorilor Stelei organizată cu prilejul câştigării titlului de campioană. Chiar dacă nu a putut fi prezent în Piaţa Constituţiei, patronul trupei roş-albastre a urmărit fiesta propriilor jucători la televizor, în celula sa din Penitenciarul Rahova.

Deşi în penitenciare deţinuţilor li se dă stingerea la orele 22 în fiecare seară, Gigi Becali a obţinut aprobarea de a sta treaz până la orele 23 pentru a urmări până la final petrecerea steliştilor. Patronul Stelei nu s-a dezlipit de micul ecran din propria sa celulă şi i-a urmărit atent pe jucători, care au petrecut mai întâi pe Arena Naţională, apoi au sărbătorit alături de fani în Piaţa Constituţiei, informează România TV.

Nu doar Gigi Becali a fost bucuros pentru titlul câştigat de Steaua, ci şi alţi deţinuţi de la Rahova care ţin cu echipa roş-albastră.

De menţionat este că pentru Becali ziua în care Steaua a celebrat cucerirea titlului 24 a fost a zecea de detenţie. Patronul Stelei va mai rămâne încă 11 zile în Penitenciarul Rahova, până când va expira perioada de carantină, după care va fi mutat la Jilava.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Steaua a petrecut până târziu în noapte după câştigarea titlului. Suporterii au creat o atmosferă ireală

Steaua, după modelul marilor echipe ale Europei. Roş-albaştrii au făcut turul Bucureştiului la bordul unui autocar decopertat

GALERIE FOTO Steaua a primit trofeul şi medaliile de campioană, într-un show total pe "Naţional Arena". A urmat petrecerea din Piaţa Constituţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite