Gigi Becali jigneşte grav: „Dacă sunt handicapaţi aşa!“. Cine l-a scos din sărite pe patronul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

După remiza cu FC Voluntari (2-2), finanţatorul roş-albaştrilor a avut un discurs lipsit de eleganţă la ieşirea de pe „Arena Naţională“.

Steaua a căutat să-şi ascundă neputinţa şi să dea vina pe arbitraj după un alt meci încheiat fără victorie în 2017.

Chiar dacă fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a spus că penalty-ul primit de FC Voluntari a fost corect acordat, steliştii au ignorat tot jocul lor slab şi au contestat această decizie a arbitrului Andrei Chivulete.

„Am spus că nu mai vreau să jignesc oameni, dar...dar te aduc în stare. Dacă o să avem arbitri aşa handicapaţi, nu putem juca fotbal. Puteam să zic, e frig, e cutare, găseai scuze la echipă, dar, aşa ceva, pentru ce să dai 11 metri? Putea să dea fault în atac, dar cum să dai 11 metri, eşti nebun?“, a tunat latifundiarul din Pipera.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a pus şi el tunurile pe arbitraj la Digi Sport: „Concluziile după primele două etape: din nefericire, asistăm la nişte premiere. La Cluj, trebuia să avem un penalty şi s-a inventat unul împotriva noastră. Azi, am fost martorul unui moment rar întâlnit pe terenul de fotbal. Novac simulează şi arbitrul dă penalty împotriva noastră. O simulare mai clară nu există. Aş vrea să adresez o intrebare CCA. Putem beneficia de arbitraje corecte ca alte echipe? La 2-2 se inventează un fault în atac. În opinia mea, viciere de rezultat. Sper să nu fie o chestie concertată, dar două din două am tras necâştigător. Vreau arbitraje corecte. Ne apropiem de play-off. Vreau ca rezultatele să fie decise doar pe teren“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite