Steaua - FC Voluntari 2-2: ruşine după ruşine! Echipa lui Reghecampf n-a bătut pe nimeni în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cum joacă trupa finanţată de Gigi Becali, numele clubului poate fi schimbat chiar de mâine. Rezultatele din acest an nu sunt demne de anvergura şi pretenţiile Stelei.

După un egal şi patru înfrângeri în partidele de amicale, echipa lui Reghecampf merge aproape la fel de prost şi în meciurile oficiale.

Tamaş şi compania au început cu un 1-1 cu CFR, la Cluj, în prima etapă din 2017, iar duminică au fost aproape de înfrângere pe teren propriu cu FC Voluntari. Ilfovenii au condus din minutul 3 pe „Arena Naţională“ (gol Ivanovici), dar la pauză a fost 1-1, după ce Boldrin a înscris şi el (31).

La reluare, Steaua a dominat posesia, dar degeaba. Bucureştenii nu şi-au creat nicio ocazie de gol şi frustrarea a dus la un gest necugetat din partea căpitanului Niţă. Acesta l-a împins în careu pe Novac, iar centralul Andrei Chivulete a făcut exces de zel şi a acordat penalty. Cernat a dus, din nou, Voluntariul în avantaj, transformând de la 11 metri (81).

La şase minute după această fază, Chivulete a acordat un penalty la fel de uşor, de această dată pentru Steaua. Arbitrul a considerat că Maftei a comis henţ în careu, deşi apărătorul Voluntariului a fost izbit de balon în mână de la o distanţă foarte mică. Gnohere a transformat penalty-ul (87), punctând, în premieră, în tricoul Stelei.

Finalul a fost nebun: Marinescu a fost aproape de gol pentru FC Voluntari, iar Jakolis a lovit transversala pentru Steaua.

S-a terminat 2-2, iar Steaua rămâne pe locul 2 cu 42 de puncte. Lider e Viitorul cu 45 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat care se va juca, luni (17.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), la Ovidiu, cu Pandurii.

FC Voluntari e pe 10 cu 26 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite