Gigi Becali: "Dragomir m-a învins! Mi-am dat seama de puterea lui!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a recunoscut învins în războiul pe care l-a purtat cu preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Latifundiarul i-a acuzat pe ceilalţi patroni de neseriozitate şi a spus că acum şi-a dat seama de puterea lui Dragomir.

"Sunt dezamăgit de Nicolae Badea şi de Marin Condescu. Una am vorbit cu ei şi alta au făcut după aia. Badea m-a aburit că vine la palat şi n-a mai venit, cică se întâlneşte cu Gorbaciov, ce treaba o fi avut cu el, nu ştiu. Iar Condescu mi-a zis că îmi face rost de semnături, dar s-a dat la fund. Singurul patron cu demnitate din Liga I a fost Adrian Mititelu, care mi-a spus de la început: "Gigi, nu pot să merg cu tine pentru că am o datorie morală faţă de Dragomir". Îl felicit că a avut demnitate şi mi-a spus de la început. Dragomir m-a învins pentru că acum mi-am dat seama de puterea lui", a spus Gigi Becali

Totuşi, acesta tot nu are de gând să plătească amenda primită de la Comisia de Disciplină pentru jignirile aduse lui Florin Prunea.

"Această suspendare pe care mi-o dă nu ştiu cine, nu pot să spun Comisie, această adunătură, o să o platească soacră mea. Ea are pensie mare şi a luat şi nişte bani pentru că a fost deportată în trecut. O să îmi plăteasca amenda, pentru că eu nu am nicio acţiune la clubul Steaua, nu am mai finanţat clubul Steaua de aproximativ trei luni de zile.Exista o cesiune din data de 20 ianuarie 2010. Atunci am cesionat toate actiunile mele, am inregistrat la 23 februarie actele.Soacra mea o sa plateasca amenda aia. Sau tata. Poate o vrea el să o plătească Actiunile Stelei sunt tot in familia mea. Voi continua să vin la meciurile Stelei. Am făcut asta pentru suporteri. Au strigat vinde, pleacă, mori. Uite că am vândut. Am dat acţiunile pe 200.000 de euro. De murit, nu mor acum. Dupa 100 de ani încolo. Dar clubul îmi este dator mie cu 20 de milioane de euro. Cine dă mai mult? Atât valoreaza. Am pierdut 35-40 de milioane din fotbal, nu mai contează", a declarat Becali la o conferinţă de presă.

Citeşte AICI mai multe despre amenda pedeapsa primită de Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite