Gigi Becali, dialog savuros, la televizor: Ce a spus la o zi după debutul lui Iordănescu, la FCSB AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Latifundiarul din Pipera s-a ţinut, deocamdată, de cuvânt şi s-a abţinut de la a face aprecieri tehnico-tactice, după FCSB - Sepsi, scor 1-1. Iar asta în ciuda faptului că a fost presat de moderatorii TV.

Gigi Becali a avut trei intervenţii telefonice, în ultimele ore. Luni seară, la Digi Sport, înaintea meciului cu Sepsi şi, astăzi, la Pro X şi, din nou, la Digi Sport. De fiecare dată însă, a vorbit doar despre transferul lui Olimpiu Moruţan, la Galatasaray.

„Nu mă întrebaţi de meci (n.r. - 1-1 cu Sepsi). Edi face totul şi cu asta basta! Mi-am dat seama că greşesc că mă bag în toate. M-a luminat Dumnezeu să las idolatria. L-am pus pe Edi să facă ce ştie să facă. Nu vreau să mai comentez“, a spus Becali, la Pro X. 

Când moderatorul emisiunii, Alex Rădulescu, a insistat, a reieşit un schimb de replici savuros, după cum se poate vedea mai jos:

*Alex Rădulescu: Ştiţi când a fost cea mai bună perioadă a echipei?

*Gigi Becali: Când am fost în puşcărie!

*Alex Rădulescu: Nu. Cât n-aţi vorbit cu presa, anul trecut, jocul a fost foarte bun...

*Gigi Becali: Acum vrei să-mi faci rău? Păi, atunci nu mai vorbesc deloc. 

„Eram nebun! Numai prostii făceam“

Spre prânz, când a intervenit la Digi Sport, Becali a refuzat, din nou, să vorbească despre jocul FCSB cu moderatorul Viorel Grigoroiu, la „Liga Digi Sport“. Iată cum a răspuns, când a fost întrebat despre echipă:

*Nu mă mai sunaţi decât atunci când vând jucători. Să nu mă mai sunaţi despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram un profesor prost, fără şcoală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu ştiam carte eu. Cum să învăţ pe altul, dacă nu ştiu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

*Ştii de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obişnuiesc aşa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunaţi. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam şi la fotbal. Am greşit! Nu mai vreau.

ASCULTĂ CUM A DECURS DIALOGUL CU GIGI BECALI, LA PROX

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite