Gheorghe Hagi: „Este o generaţie de excepţie. Ne-am bătut cu  Germania de la egal la egal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gheorghe Hagi i-a felicitat pe jucătorii selecţionatei de tineret, în ciuda eliminării de la turneul final al Campionatului European

“Este o generaţie de excepţie, chiar dacă suntem supăraţi. Germanii au fost mai proaspeţi decât noi şi au dominat. Felicitări pentru toţi, ne-au scos în stradă şi ne dau speranţe în continuare. Sper să joace pentru România în continuare, şi la echipa mare. În repriza a doua puteam mai mult, dar asta e. Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj. Sunt băieţi tineri şi au nevoie de susţinere. Sunt mult mai buni şi mult mai valoroşi decât înainte. Am fost aproape de finală, ne-am bătut cu Germania de la egal la egal… Venim din spate şi sper să-i batem la echipa mare într-o zi”, a declarat Hagi.

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna. Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21 şi '90+4, Waldschmidt '51 (p) şi '90. 

Lacrimi şi frustrare! Imagini răvăşitoare cu tricolorii plângând în hohote la finalul meciului cu Germania

Mirel Rădoi, mesaj filosofic după eliminarea României de la Euro U21: „Nu ni se va da nimic gratis“

Ionuţ Radu: „Rămâne şi puţină dezamăgire. Voiam să fim amintiţi ca fiind cei care nu se mulţumesc cu puţin“

 

Ianis Hagi: „Avem 15 ani de carieră în faţă, nu avem de ce să fim supăraţi“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite