George Ogăraru se lansează în antrenorat. Anunţul făcut de fostul stelist şi planurile sale de viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ogăraru parcurge o nouă etapă din cariera fotbalistică, acesta anunţând că va face parte din conducerea tehnică a echipei secunde care aparţine de clubul Ajax Amsterdam. Gruparea evoluează în eşalonul secund olandez, iar Ogăraru îi va sta alături pe tot parcursul sezonului.

Anunţul a fost făcut public pe contul de Facebook al lui George Ogăraru, care se arată emoţionat de o nouă provocare în viaţa lui: „După 25 de ani se cere schimbare, aşa vrea destinul, eu aş mai fi jucat mult şi bine. Am nişte emoţii teribile. Mâine dimineaţă, la ora 9 mă prezint la Ajax, club ce m-a adoptat cu o simpatie incredibilă. Tot la această oră voi fi început deja noua mea carieră, împreună cu stafful celor de la echipa a doua. Acum 25 de ani începeam la Steaua, acum încep la Ajax... am un destin frumos! Luni, 19 august, ora 9.00 = ANTRENOR. Vă mulţumesc tuturor! Doamne ajută!”, notează Ogăraru pe contul său.

În urmă cu o lună, Ogăraru îşi anunţa intenţiile de a se lansa în antrenorat: „Am decis că este mult mai convenabil să-mi încep o carieră în antrenorat. Vreau să pătrund în tainele meseriei de antrenor şi voi studia în Olanda. Cred că am învăţat multe cât am fost la Ajax“. Între timp, fotbalistul se va antrena alături de echipa secundă a clubului Ajax.
Ogăraru este unul dintre cei mai iubiţi stelişti, bucurându-se de simpatia suporterilor „de categoria grea“ a Stelei, fiind membru AISS (Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti) şi participând la numeroase evenimente alături de susţinătorii roş-albaştrii.

CIfrele lui George Ogăraru:

33 de ani;

9 sezoane la Steaua (1998-2006, 2008/2009) şi trei goluri marcate;

2.600.000€ a încasat conducerea din Ghencea pentru vânzarea lui la Ajax;

117.000€ este valoarea estimată de Transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite