Gazonul de pe Arena Naţională continuă să atragă reclamaţii: „Starea lui e jalnică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazonul de pe Arena Naţională continuă să facă probleme şi să atragă reclamaţiile celor care evoluează aici, de la jucători, până la antrenori şi alţi oficiali ai cluburilor.

Cunoscută încă de la meciul de inaugurare al Arenei Naţionale, România - Franţa, gazonul a reprezentat o problemă majoră a stadionului în care au fost invesite peste 200 de milioane de auro. Ultimul meci disputat pe cea mai modernă arenă din România, Dinamo - Astra (1-0), s-a soldat, din nou, cu nemulţumiri legate de terenul de joc.

„O notă în minus pentru gazon, care este departe de ce reprezintă stadionul în sine. E foarte greu să joci pe un astfel de gazon, starea lui este jalnică şi cine ar trebui să intervină“, a declarat Cornel Ţălnar după meciul câştigat de echipa sa.

De asemenea, preşedintele celor de la Astra Giurgiu prevede un viitor „negru“ pentru Arena Naţională: „Este o ruşine, gazonul e mai prost decât cel de la Chiajna. Stadionul ajunge o mizerie! În scurt timp, va fi o ruină. Dacă s-a început cu gazonul, nu mai e mult şi se va ajunge la vestiare şi tribune“, a declarat Dinu Gheorghe pentru DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite