Galerie foto: Lucian Băroiu, Ionuţ Rada şi Ciprian Sora i-au premiat pe karateka

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karatiştii din Otopeni
Karatiştii din Otopeni

Sportivii şi-au primit cadourile de Crăciun de la un fotbalist şi doi foşti luptători ]n cadrul unui eveniment ce a avut loc la Sala Sporturilor din Otopeni.

Sala Sporturilor din Otopeni a găzduit vineri un mic spectacol oferit de karateka de toate vârstele din oraşul ilfovean. La final, a venit şi momentul cadourilor de Crăciun, oferite de Lucian Băroiu, cel care deţine titlul de Maestru al Sportului pentru activitatea sa în karate începută oficial în 1990.  Acesta a dezvăluit că George Copos i-a propus să vină la Rapid, însă nu este interesat, întrucât candidează pentru poziţia de preşedinte al Federaţiei Române de Karate, alegerile urmând a avea loc pe 19 ianuarie.

Lucian Băroiu a fost ajutat de Ionuţ Rada, fundaşul lui CFR Cluj, care a evoluat în trecut pentru CS Otopeni şi care a venit mai repede din oraşul ardelean pentru a participa la acest eveniment. „A fost o mare bucurie pentru mine să fiu printre copii, printre sportivi şi să particip la acest eveniment. Am venit pentru Lucian Băroiu, care era preşedinte la echipa de fotbal când am jucat eu aici”, a spus Rada. La eveniment a luat parte şi fostul luptător K1 Ciprian Sora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite