Fotbalul românesc sub lupa marelui Rivaldo: Pe cine vede campioană în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rivaldo a analizat reluarea Ligii I în calitate de ambasador Betfair
Rivaldo a analizat reluarea Ligii I în calitate de ambasador Betfair

După trei luni de pauză, Liga I reintră în acţiune în acest sfârşit de săptămână. Meciul rundei le implică pe două dintre candidatele la titlu. CFR Cluj - FCSB se joacă duminică la ora 20.00.

Fostul câştigător al Balonului de Aur, Rivaldo, mizează pe CFR în lupta pentru câştigarea Ligii I. 

În calitate de ambasador Betfair, Rivaldo a analizat situaţia campionatului înaintea reînceperii fotbalului în România: „Cred că CFR Cluj este uşor mai puternică decât restul echipelor, iar poziţia ei în clasament reflectă acest lucru. Cred că CFR are toate condiţiile necesare pentru a deveni din nou campioană în acest sezon”.

De altfel, CFR Cluj este favorită şi în viziunea bookmarker-ilor, atât la derby-ul cu FCSB, cât şi la câştigarea titlului.

Cotele pentru câştigarea titlului în La Liga

https://www.betfair.ro/exchange/plus/football/market/1.170751867

CFR Cluj: 1.62

FCSB: 7.00

Universitatea Craiova: 7.40

CFR Cluj v FCSB

https://www.betfair.ro/exchange/plus/football/market/1.170647947

CFR Cluj: 2.10

Remiză: 3.25

FCSB: 3.70

„Admir structura clubului FC Viitorul”

Rivaldo şi-a oferit părerea şi despre situaţia clubului la care joacă fiul său, Rivaldinho. Astfel, campionul mondial din 2002 consideră că FC Viitorul a avut ghinion necalificându-se în play-off. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a ratat play-off-ul pentru doar două puncte, remizând în ultima etapă a sezonului regulat când o victorie ar fi calificat-o în primele şase echipe ale campionatului.

„Echipa a fost într-o formă bună şi a ratat play-off-ul pentru doar câteva puncte, deci cu siguranţă este o echipă de prima jumătate a clasamentului. Au un avans mare în faţa celor din zona retrogradării şi beneficiază de un lot bun. Viitorul nu va retrograda. Echipa juca bine înainte de pandemie, dar a avut ghinion în a nu se califica în play-off. Îmi amintesc că a fost pe locurile 2-3 de-a lungul sezonului, dar a pierdut un meci, a făcut câteva remize şi a ajuns să fie prima echipă de sub linie, care nu îşi dispută titlul“.

Viitorul îşi reîncepe sezonul pe teren propriu în faţa lui CSM Politehnica Iaşi, duminică la ora 17.00, iar Rivaldo a fost impresionat de organizarea clubului în vizitele sale din România. 

„Fără să pot să menţionez un anumit jucător de la Viitorul, admir structura clubului ca întreg. Dezvoltă mulţi jucători pentru echipele naţionale ale României. Am fost acolo în vizită şi am urmărit munca depusă, iar Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu trebuie felicitaţi pentru ce fac acolo. Fiul lui Hagi, Ianis, este un exemplu bun şi un rod al muncii lor din ultimii ani”, declară Rivaldo.

FC Viitorul v Poli Iaşi

https://www.betfair.ro/exchange/plus/football/market/1.170648643

FC Viitorul: 1.66

Remiza: 3.75

Poli Iaşi: 5.70

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite