Fotbalul românesc, „cutremurat” după moartea fostului portar stelist Martin Tudor. Colegii din cariera sa, şocaţi

Fotbalul românesc, „cutremurat” după moartea fostului portar stelist Martin Tudor. Colegii din cariera sa, şocaţi

Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani

Martin Tudor, fost portar al echipei Steaua, a murit. Avea doar 43 de ani, iar vestea a picat ca un trăsnet, foştii săi colegi săi fiind şocaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre personajele iubite în Ghencea, Martin Tudor, a murit, lăsând în urmă multe reacţii îndurerate. Rând pe rând, oamenii care s-au intersectat cu el, de-a lungul carierei de fotbalist, s-au văzut nevoiţi să-şi caute cuvintele, ascunse în urma unui şoc.

Dorinel Munteanu: „Eu am fost coleg cu el la Steaua, între 2004 şi 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte”.

Daniel Opriţa (antrenor Steaua): „Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane şi eu. Era la Reşiţa cu treaba. Nu ştiu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...”.

Adrian Neaga: „Sunt şocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înţelegeţi-mă, va rog!”.

Dani Coman (preşedinte Astra Giurgiu): „Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte”.

Gheorghe Chivorchian: „Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Ştiu doar că era la Reşiţa şi a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: