Federaţia Română de Kempo a lansat un proiect promiţător pentru viitorul sportului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinat copiilor cu nevoi speciale şi organizat de Federaţia Română de Kempo cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, proiectul „Şi tu poţi fi campion“ se doreşte a fi o iniţiativă de succes pentru viitorul sportului românesc.

Deşi se află abia la început, fenomenul se bucură de un număr impresionant de cereri ale părinţilor pentru implicarea copiilor în program. Sute de tineri din întreaga ţară au luat cu asalt sălile de sport în care se practică kempo, unul din cele mai spectaculoase şi complexe sporturi de luptă. „Copiii sunt încântaţi să participe la antrenamente, iar părinţii lor sunt fericiţi că li se oferă şansa pentru ca micuţii lor să practice sport într-un cadru organizat. 

Căutăm să extindem programul şi la alte şcoli, de unde primim mereu noi şi noi cereri. Locurile aprobate în cadrul programului se dovedesc a fi insuficiente, ceea ce ne demonstrează încă o dată nevoia micuţilor pentru sport şi faptul că putem avea un viitor minunat în acest domeniu. Mulţumim Ministerului Tineretului şi Sportului pentru susţinere şi implicare“, a declarat Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.


Virgil Stănescu şi alte personalităţi din sport au donat obiecte pentru o acţiune marca „Basarabia, pământ românesc“

Amatto Zaharia, decorat cu Ordinul Mondial FILA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite