FC Argeş, dat în judecată pentru neplata cazării la hotel

FC Argeş, dat în judecată pentru neplata cazării la hotel

Cornel Penescu, patronul lui FC Argeş

Directorul general al Hotelului Ramada Iaşi City Center, George Moisescu, a declarat, vineri, că a acţionat în instanţă SC Fotbal Club Argeş SA pentru plata sumei de 13.481 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moisescu a precizat că echipa FC Argeş a fost cazată la hotelul pe care îl reprezintă, la 6 mai 2009, înaintea unui meci cu Poli Iaşi. Cele două părţi au încheiat, la 30 aprilie 2009, un contract, în baza căruia hotelul oferea diverse servicii echipei patronate de Cornel Penescu, printre care cazare şi masă, în schimbul sumei de 8.854 de lei.

"În contract s-a specificat că, în cazul neachitării acestei sume, clubul de fotbal va fi obligat la plata de penalităţi de 0,25 la sută pentru fiecare zi de întârziere. În condiţiile în care piteştenii nu ne-au mai dat banii, i-am acţionat în instanţă, solicitând suma de 8.854 de lei, care reprezintă debitul înregistrat de şefii FC Argeş, şi 4.627 de lei, reprezentând penalităţile la întârziere", a spus George Moisescu.

Instanţa ieşeană a stabilit primul termen de judecată al acestui caz pentru 17 martie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: