EXCLUSIV Reghecampf, pus pe liber de arabi după un bilanţ dezolant: Cât a rezistat la ultima echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Într-o perioadă în care tehnicienii români sunt la mare căutare în zona Golfului Persic, Cosmin Contra, Marius Şumudică şi Dan Petrescu fiind în tratative cu grupările din zonă, fostul antrenor al FCSB-ului tocmai a rămas fără angajament.

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) a încheiat socotelile cu al patrulea club la care a fost în zona arabă, după Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Wahda şi Al-Wasl (Emirate).

Vorbim despre Al-Ahli Jeddah, grupare din Arabia Saudită care l-a angajat pe „Reghe“, în luna aprilie, într-o tentativă de a avea rezultate bune în Liga Campionilor, în condiţiile în care oraşul Jeddah a găzduit partidele din cadrul grupei C. Românul a dezamăgit însă crunt, terminând pe locul 3 din 4 în această serie şi ratând calificarea în fazele eliminatorii.

Încă de atunci, „Adevărul“ a scris aici că Al-Ahli nu-i va prelungi contractul lui Reghecampf. Ceea ce s-a confirmat, astăzi, presa saudită anunţând că tehnicianul român a fost pus pe liber.

Reghecampf a adunat doar zece partide la Al-Ahli: 3 victorii, 3 remize, 4 înfrângeri. Golaveraj: 14-19. 

Pe lângă eşecul din Liga Campionilor, şi rezultatele din campionat au fost dezamăgitoare, Al-Ahli terminând pe 8 din 16, cu o singură victorie, în ultimele cinci runde în care a mai înregistrat un egal şi trei eşecuri.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite