EURO 2019 | Rădoi, fără compromisuri: „Vom ataca Anglia din primele minute“. Anunţă schimbări în primul 11

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Anglia că echipa sa nu se va mulţumi cu un rezultat de egalitate

Încercăm până la ora meciului să fie foarte bine pregătiţi jucătorii psihic. Fizic ne-am revenit după primul meci şi pe început de joc la fel vom trata fiecare meci. Indiferent de adversar, în minutele de început va fi la fel, vom merge către poartă. Nu, un egal nu, pentru că nu vom avea siguranţa că ne vom califica”, a spus Rădoi.

”Ar trebui să ne gândim doar la această generaţie, nu trebuie să facem comparaţii. Deocamdată, noi nu avem decât 3 puncte, nu le avem decât în palmares, nu am făcut nicio performanţă. În mare parte, jucătorii sunt refăcuţi, recuperarea a decurs bine, sperăm să fie foarte bine pregătiţi din punct de vedere mental. Prima luptă pe care am avut-o a fost cu adversarul, cu Croaţia, iar croaţii s-au luptat mai mult cu căldura. 

Mâine va fi o partidă destul de echilibrată, se întâlnesc cele mai bune defensive din campania care a trecut şi cred că va fi un meci destul de echilibrat, destul de tacticizat. Sper ca la sfârşitul acestei partide să avem parte de o nouă victorie ca să putem să ne apropiem înainte de meciul cu Franţa de obiectivul pe care ni l-am propus, să mergem mai departe. 

Ne-am revenit din punct de vedere fizic şi vom trata la fel fiecare meci. Indiferent de adversarul pe care îl vom avea, vom ataca încă din primele minute. Vom fi în terenul lor. Cum am putea să intrăm şi să ne gândim la un rezultat de egalitate? Nu te poţi gândi la aşa ceva. Dacă e minutul 87 şi te poate avantaja acest rezultat de egalitate, te poţi gândi la asta. Nu aş semna pentru un egal, pentru că nu avem garanţia că mergem mai departe. Dacă mă întrebaţi asta la meciul cu Franţa şi vom avea 6 puncte, atunci va fi altceva. Sperăm să facem punctaj maxim”, a spus selecţionerul, la conferinţa de presă.

Schimbări în primul 11

Rădoi spune că sunt şanse mari să nu folosească aceeaşi echipă de start ca cea din meciul cu Croaţia. ”În momentul de faţă, pot apărea schimbări, din punct de vedere al recuperării. Nu din punct de vedere al antrenamentelor. Trebuie luată în calcul căldura. Dacă le vom oferi spaţii în ultimii 30 de metri. Au un nivel mult mai înalt din punct de vedere tehnic şi fizic decât cel al croaţilor”, a mai spus Rădoi.

Partida Anglia - România se va juca vineri, de la ora 19:30 şi va fi transmisă în direct de TVR. În aceeaşi zi, de la ora 22.00, se dispută şi cealaltă partidă din grupă, Croaţia - Franţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite